Forrett
Mandelpotetsvele med sikrogn fra Femund, Rørosrømme, syltet delikatesseløk fra Kaaterud, sprøstekt kyllingskinn fra Hovelsrud og karse
Melk, fisk, egg, hvete
155,-
Rakfisktallerken med rømme, egg, purre, rødløk og lefse
Fisk, egg, melk, hvete
160,-
Varmrøkt andebryst med syltet fennikel og urteemulsjon
Egg, sulfitt, melk
160,-
Kremet og tomatisert skalldyrsuppe med reker og blåskjell
Melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, sulfitt
155,-
Hovedrett
Klassisk juletallerken med ribbe, pølse, medisterkake, surkål, potet, ribbesjy, tyttebær og lefse.
Hvete, melk, sulfitt, sennep
355,-
Pinnekjøtt med rotmos, vossakorv, potet, pinnekjøttsjy, tyttebær og lefse.
Melk, sulfitt, hvete
435,-
Lutefisk, ertestuing , baconfett , sennep, lefse og potet
Fisk , melk, sennep
1 gang 395,- 2 ganger 495,-
Indrefilet av storfe med kremet peppersaus, grønnsaker, småtomater og urtebakte poteter.
Melk, selleri
405,-
Kveite med smørstekt gulrot, ovnsbakte poteter, kremet sopp og bakte beter.
Fisk, melk, sulfitt
375,-
Dessert
Vaniljepannacotta med gløggmarinerte skogsbær og ristede hasselnøtter.
Melk, hasselnøtter, sulfitt
145,-
Riskrem med mandarinsorbet og ristede mandler.
Melk, mandler, sulfitt
145,-
Multekrem i krumkake.
Melk, hvete, egg, sulfitt
155,-
Brownies med nøtter og frukt, bringebærsorbet og salt karamell
Melk, egg, hasselnøtter, penøtter, sulfitt
155,-
Vegetarmeny
Grillet paprika parmesan
Sopprisotto pinjekjerner, grønnsaker og ruccula
Epleterte sorbet og daim
Melk, hvete
465,-
Veganmeny
Jordskokksuppe
Shepherd`s pie» med linseragu og tomatsaus
Smuldrepai epler og bær
Hvete, sulfitt, nøtter