Julemeny

Forrett

Mandelpotetsvele med sikrogn fra Femund, Rørosrømme, syltet delikatesseløk fra Kaaterud, sprøstekt kyllingskinn fra Hovelsrud og karse

Melk, fisk, egg, hvete

155,-

Rakfisktallerken med rømme, egg, purre, rødløk og lefse

Fisk, egg, melk, hvete

160,-

Varmrøkt andebryst med syltet fennikel og urteemulsjon

Egg, sulfitt, melk

160,-

Kremet og tomatisert skalldyrsuppe med reker og blåskjell

Melk, skalldyr, fisk, bløtdyr, sulfitt

155,-

Hovedrett

Klassisk juletallerken med ribbe, pølse, medisterkake, surkål, potet, ribbesjy, tyttebær og lefse.

Hvete, melk, sulfitt, sennep

355,-

Pinnekjøtt med rotmos, vossakorv, potet, pinnekjøttsjy, tyttebær og lefse.

Melk, sulfitt, hvete

435,-

Lutefisk, ertestuing , baconfett , sennep, lefse og potet

Fisk , melk, sennep

1 gang 395,- 2 ganger 495,-

Indrefilet av storfe med kremet peppersaus, grønnsaker, småtomater og urtebakte poteter.

Melk, selleri

405,-

Kveite med smørstekt gulrot, ovnsbakte poteter, kremet sopp og bakte beter.

Fisk, melk, sulfitt

375,-

Dessert

Vaniljepannacotta med gløggmarinerte skogsbær og ristede hasselnøtter.

Melk, hasselnøtter, sulfitt

145,-

Riskrem med mandarinsorbet og ristede mandler.

Melk, mandler, sulfitt

145,-

Multekrem i krumkake.

Melk, hvete, egg, sulfitt

155,-

Brownies med nøtter og frukt, bringebærsorbet og salt karamell

Melk, egg, hasselnøtter, penøtter, sulfitt

155,-

Vegetarmeny

Grillet paprika parmesan

Sopprisotto pinjekjerner, grønnsaker og ruccula

Epleterte sorbet og daim

Melk, hvete

465,-

Veganmeny

Jordskokksuppe

Shepherd`s pie» med linseragu og tomatsaus

Smuldrepai epler og bær

Hvete, sulfitt, nøtter

475,-