Julemeny à La Carte
Gjelder fra 4. November til 22 desember 2022
Forretter
Rakfisktallerken
Rømme, egg, purre, rødløk og lefse
(Fisk, hvete, melk og egg)
159,-
Carpaccio av okse
Ruccula, parmesan, trøffelolje og pesto
(Nøtter og melk)
149,-
Potetsvele
Løyrom, rørosrømme, syltet rødløk, eggeplomme og karse
(Hvete, melk, sulfitt og egg)
149,-
Hovedrett
Varm juletallerken
Ribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, svisker, kokt potet, julesaus, lefse og tyttebær
(Hvete, melk, sulfitt og sennep)
398,-
Lutefisk
Ertestuing, baconfett, potet, lefse og sennep
(Hvete, fisk, melk og sennep)
425,-
Rakfisktallerken
Purre, rødbet, rødløk, egg, rømme, potet og lefse
(Fisk, egg, melk og hvete)
379,-
Indrefilet av storfe
Urtebakte poteter, rødvinssaus, grønnsaker, småtomater og kremet sopp
(Melk og sulfitt)
398,-
Kveite
Smørstekt gulrot, saltbakte rødbeter, smørsaus, syltet rødløk og mandelpotetstappe
(Fisk, melk og sulfitt)
389,-
Dessert
Multesuppe med Drambuie og vaniljeis
(Melk)
159,-
Riskrem med rødsaus og mandler
(Melk og Mandel)
120,-
Sjokoladefondant med saltkaramell is og appelsin
(Melk og Hvete)
159,-
Crème brûlée med bringebærsorbet
(Melk)
149,-
Julemeny tre – retters
Carpaccio av okse
Ruccula, parmesan, trøffelolje og pesto
(Nøtter og melk)
Kveite
Smørstekt gulrot, saltbakte rødbeter, smørsaus, syltet rødløk og mandelpotetstappe
(Fisk, melk og sulfitt)
Crème brûlée med bringebærsorbet
(Melk)
689,-
Eller
Potetsvele
Løyrom, rørosrømme, syltet rødløk, eggeplomme og karse
(Hvete, melk, sulfitt og egg)
Indrefilet av storfe
Urtebakte poteter, rødvinssaus, grønnsaker, småtomater og kremet sopp
(Melk og sulfitt)
Sjokoladefondant med saltkaramell is og appelsin
(Melk og Hvete)
709,-
Eller
Potetsvele
Løyrom, rørosrømme, syltet rødløk, eggeplomme og karse
(Hvete, melk, sulfitt og egg)
Varm juletallerken
Ribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, svisker, kokt potet, julesaus, lefse og tyttebær
(Hvete, melk, sulfitt og sennep)
Riskrem med rødsaus og mandler
(Melk og Mandel)