Tradisjonelt koldtbord
Forstmann’s Røkelaks med eggerøre
Husets varmrøkte pepperlaks med urtedressing
Glaserte Kylling klubber med chili aioli
Roastbiff med syltet løk og remulade
Spekemat med potetsalat
Varm Elgkarbonade med stekt løk
Frisk blandet salat og dressing. Waldorfsalat.
Hjemmebakt brød og smør
Kr 365,-
(Catering – kr. 330,-)
Selskapskoldtbord
Forstmann’s Røkelaks med eggerøre
Langtidsbakt Laks med urter og Mojosaus
Skagenrøre toppet med reker, rogn og brød krutonger
Glaserte kylling klubber med chili aioli
Braisert Svinenakke med tomatsalat, Balsamico dressing og fetaost
Roastbiff med syltet løk og remulade
Spekemat med potetsalat
Varm Elgkarbonade med stekt løk
Waldorfsalat, frisk salat og dressing
Hjemmebakt brød og smør
Kr 425,-
(Catering – kr. 395,-)
Betingelser/frister:
Menyvalg og antall – senest 2 uke før ditt arrangement
Tillater små justeringer på antall frem til 72 timer før start på arrangement.
Minimum antall – 15 personer
Lokalleie for «lukket» selskap tilkommer – fra kr. 3500,- /etter avtale.
Inkl. oppdekking med hvite duker, servietter, lys og enkle blomster