Tradisjonelt koldtbord

Forstmann’s Røkelaks med eggerøre

Husets varmrøkte pepperlaks med urtedressing

Glaserte Kylling klubber med chili aioli

Roastbiff med syltet løk og remulade

Spekemat med potetsalat

Varm Elgkarbonade med stekt løk

Frisk blandet salat og dressing. Waldorfsalat.

Hjemmebakt brød og smør

Kr 365,-

(Catering – kr. 330,-)


Selskapskoldtbord

Forstmann’s Røkelaks med eggerøre

Langtidsbakt Laks med urter og Mojosaus

Skagenrøre toppet med reker, rogn og brød krutonger

Glaserte kylling klubber med chili aioli

Braisert Svinenakke med tomatsalat, Balsamico dressing og fetaost

Roastbiff med syltet løk og remulade

Spekemat med potetsalat

Varm Elgkarbonade med stekt løk

Waldorfsalat, frisk salat og dressing

Hjemmebakt brød og smør

Kr 425,-

(Catering – kr. 395,-)


Betingelser/frister:

Menyvalg og antall – senest 2 uke før ditt arrangement
Tillater små justeringer på antall frem til 72 timer før start på arrangement.
Minimum antall – 15 personer
Lokalleie for «lukket» selskap tilkommer – fra kr. 3500,- /etter avtale.
Inkl. oppdekking med hvite duker, servietter, lys og enkle blomster