
RYPEBRYST 155,-
med pastinakk ripssaus
Melk, sulfitt
GRAVET ELG 150,-
med skogsbærrømme kantarell
Selleri, melk
KREMET FISKESUPPE URTEOLJE 135,-
Fisk, melk, selleri
RØKELAKSCARPACCIO KAMSKJELL 145,-
med småsalat, pinekjerner og parmesanviaigrette
Fisk, skalldyr, bøtdyr, melk, sulfitt

HJORTEFILET 385,-
med høstens norske rotgrønnsaker, rosenkål, blåbærsaus, saltbakte poteter
Melk, selleri, sulfitt
LAMMECARRE GREMOLATA 365,-
med sesongens grønnsaker, duchessepotet, timian og hvitløksaus
Selleri, melk
KVEITE PETIT POISPURE 365,-
med syltet delikatesseløk, saltbakte solørpotet, cafè de paris-smør
Fisk, melk, sulfitt
ISHAVSRØYE 305,-
med syltet agurk og gulrot, mandelpoteter og smørsaus
Fisk, sulfitt, melk
RØDVINSGRYTE 325,-
med sopp, løk og bacon, mandelpotetstappe, rødvinsjysaus og ripsgelé
Selleri, melk, sulfitt

CREME BRULEÈ 155,-
med bringebærsorbet biscotti
Hvete, melk, egg, sulfitt, hasselnøtter, mandler
SOLBÆRPANNACOTTA SJOKOLADEKRUTONG 140,-
Melk, hvete, egg, spor av nøtter
SJOKOLADEMARQUISE MULTER 150,-
Egg, melk
EPLETERTE KANELIS OG DAIM 140,-
Hvete, melk, egg, mandler
ODDENS KULEIS 89,-
SORBET 79,-

GRILLET PAPRIKA PARMESAN
SOPPRISOTTO PINJEKJERNER, GRØNNSAKER OG RUCCULA
EPLETERTE SORBET OG DAIM
Melk, hvete
465.-

JORDSKOKKSUPPE
«SHEPHERD’S PIE» MED LINSERAGU OG TOMATSAUS
SMULDREPAI EPLER OG BÆR
Hvete, sulfitt, nøtter