Forretter

RYPEBRYST 155,-

med pastinakk ripssaus
Melk, sulfitt

GRAVET ELG 150,-

med skogsbærrømme kantarell
Selleri, melk

KREMET FISKESUPPE URTEOLJE 135,-

Fisk, melk, selleri

RØKELAKSCARPACCIO KAMSKJELL 145,-

med småsalat, pinekjerner og parmesanviaigrette
Fisk, skalldyr, bøtdyr, melk, sulfitt

Hovedrett

HJORTEFILET 385,-

med høstens norske rotgrønnsaker, rosenkål, blåbærsaus, saltbakte poteter
Melk, selleri, sulfitt

LAMMECARRE GREMOLATA 365,-

med sesongens grønnsaker, duchessepotet, timian og hvitløksaus
Selleri, melk

KVEITE PETIT POISPURE 365,-

med syltet delikatesseløk, saltbakte solørpotet, cafè de paris-smør
Fisk, melk, sulfitt

ISHAVSRØYE 305,-

med syltet agurk og gulrot, mandelpoteter og smørsaus
Fisk, sulfitt, melk

RØDVINSGRYTE 325,-

med sopp, løk og bacon, mandelpotetstappe, rødvinsjysaus og ripsgelé
Selleri, melk, sulfitt

Dessert meny

CREME BRULEÈ 155,-

med bringebærsorbet biscotti
Hvete, melk, egg, sulfitt, hasselnøtter, mandler

SOLBÆRPANNACOTTA SJOKOLADEKRUTONG 140,-

Melk, hvete, egg, spor av nøtter

SJOKOLADEMARQUISE MULTER 150,-

Egg, melk

EPLETERTE KANELIS OG DAIM 140,-

Hvete, melk, egg, mandler

ODDENS KULEIS 89,-

SORBET 79,-

Vegetarmeny tittel

GRILLET PAPRIKA PARMESAN
SOPPRISOTTO PINJEKJERNER, GRØNNSAKER OG RUCCULA
EPLETERTE SORBET OG DAIM

Melk, hvete

465.-

Veganmeny tittel

JORDSKOKKSUPPE
«SHEPHERD’S PIE» MED LINSERAGU OG TOMATSAUS
SMULDREPAI EPLER OG BÆR

Hvete, sulfitt, nøtter

475,-