Forrett
Urte Risotto
Med scampi, asparges.
Toppet med revet parmesan og rot chips.
(allergener – skalldyr, melk)
kr 155.-
Varmrøkt Røye
Anrettet frisk salat, sukkerrømme og flatbrød.
(allergener – hvete, fisk, melk)
kr 135.-
Rosa stekt Andebryst
På gulrot puré toppet med aprikos, granateple og valnøtt vinagrette.
(allergener – melk, valnøtt, sulfitt)
kr 155.-
Hovedrett
Hjortefilét
Anrettet med viltpølse, honning glasert rotgrønnsaker, fylt sopp, peppersaus, tomatsyltetøy og fløtegratinert potet.
(allergener – melk)
kr 395.-
Rødvinsmarinert Fårefilét
Med sauterte rotgrønnsaker, tomat confit med fetaost, Rødvinssaus og fløtegratinert potet.(allergener – melk, sulfitt)
kr 345.-
Braisert okse
Med ratatouille, stekt sopp, Béarnaise saus. Toppet med grønnkål chips, Saltbakte poteter.(allergener – melk)
kr 320.-
Kalvestek
Med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter
(allergener – melk)
kr 330.-
Dessert
Crème Brûlée.
Med mango curd, sorbét og sprøtt bakverk.
(allergener – hvete, egg, melk)
kr 145.-
Basilikum Panna Cotta
Med bringebær coulis og hvit sjokolade
(allergener – melk)
kr 130.-
Odden’s Karamellpudding
Med kanelpære, krem og karamellsaus.
(allergener – egg, melk)
kr 120.-
Lime- og sitron terte i glass
Toppet med marengs og bærcoulis.
(allergener – hvete, egg, melk)
kr 140.-
Betingelser/frister:
Menyvalg og antall – senest 2 uke før ditt arrangement
Tillater små justeringer på antall frem til 72 timer før start på arrangement.
Minimum antall – 15 personer – (det må velges samme meny for hele gruppen)
Lokalleie for «lukket» selskap tilkommer – fra kr. 3500,- /etter avtale.
Inkl. oppdekking med hvite duker, servietter, lys og enkle blomster.