Forrett

Urte Risotto

Med scampi, asparges.
Toppet med revet parmesan og rot chips.
(allergener – skalldyr, melk)

kr 155.-


Varmrøkt Røye

Anrettet frisk salat, sukkerrømme og flatbrød.
(allergener – hvete, fisk, melk)

kr 135.-


Rosa stekt Andebryst

På gulrot puré toppet med aprikos, granateple og valnøtt vinagrette.
(allergener – melk, valnøtt, sulfitt)

kr 155.-


Hovedrett

Hjortefilét

Anrettet med viltpølse, honning glasert rotgrønnsaker, fylt sopp, peppersaus, tomatsyltetøy og fløtegratinert potet.
(allergener – melk)

kr 395.-


Rødvinsmarinert Fårefilét

Med sauterte rotgrønnsaker, tomat confit med fetaost, Rødvinssaus og fløtegratinert potet.(allergener – melk, sulfitt)

kr 345.-


Braisert okse

Med ratatouille, stekt sopp, Béarnaise saus. Toppet med grønnkål chips, Saltbakte poteter.(allergener – melk)

kr 320.-


Kalvestek

Med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter
(allergener – melk)

kr 330.-


Dessert

Crème Brûlée.

Med mango curd, sorbét og sprøtt bakverk.
(allergener – hvete, egg, melk)

kr 145.-


Basilikum Panna Cotta

Med bringebær coulis og hvit sjokolade
(allergener – melk)

kr 130.-


Odden’s Karamellpudding

Med kanelpære, krem og karamellsaus.
(allergener – egg, melk)

kr 120.-


Lime- og sitron terte i glass

Toppet med marengs og bærcoulis.
(allergener – hvete, egg, melk)

kr 140.-


Betingelser/frister:

Menyvalg og antall – senest 2 uke før ditt arrangement
Tillater små justeringer på antall frem til 72 timer før start på arrangement.
Minimum antall – 15 personer – (det må velges samme meny for hele gruppen)
Lokalleie for «lukket» selskap tilkommer – fra kr. 3500,- /etter avtale.
Inkl. oppdekking med hvite duker, servietter, lys og enkle blomster.