Sommermeny Á La Carte
Forrett
Bruschetta med asparges, brie og tomatsalsa
(Hvete, melk og sulfitt)
125,-
Ravioli med kremet tomatsaus, ruccula og parmesan
(Hvete, egg, melk, sulfitt)
135,-
Caprese – tomat og mozzarellasalat med brød og smør
(Hvete, melk, soya)
185,-
Hovedrett
Entrecôte med stekt hjertesalat, pommes frites, aspargesbønner og soppsmør
(Melk, soya)
315,-
Stekt Røye med syltet grønnsaker og Hollandaise
(Egg, fisk melk, sulfitt)
295,-
Marinerte lammekotelett (lime, chili og hvitløk)
serveres med ovnsbakte poteter, hvitløk og persillesmør
(Melk, soya, sulfitt)
305,-
Ukens hvite fisk etter tilgang,
serveres med grønnsaker, småpoteter og smørsaus
(Fisk, melk, selleri, sulfitt)
295,-
Snackfjøla med skinker og oster fra Norge
serveres med aioli, oliven og foccacia
(Hvete, egg, melk)
195,-
Skallreker med sitron, foccacia og aioli (500g reker)
(Hvete, skalldyr, egg, melk)
245,-
Dessert
Rabarbra crumble pai med vaniljeis og karamellsaus
(Hvete, egg, melk, mandler)
125,-
Sjokolademousse med mangosorbet, bær og hasselnøtter
(Egg, melk, soya, hasselnøtt, sulfitt)
140,-
Sitronterte med marengs og karamelisert hvit sjokolade
(Egg, melk og sulfitt)
135,-
Iskrem
Jordbær, sjokolade, vanilje, pistasj og peanøtt – karamell
Sorbet
Mango, pasjonsfrukt og bringebær