Sommermeny Á La Carte

Forrett

Bruschetta med asparges, brie og tomatsalsa

(Hvete, melk og sulfitt)

125,-


Ravioli med kremet tomatsaus, ruccula og parmesan

(Hvete, egg, melk, sulfitt)

135,-


Caprese – tomat og mozzarellasalat med brød og smør

(Hvete, melk, soya)

 185,-


Hovedrett

Entrecôte med stekt hjertesalat, pommes frites, aspargesbønner og soppsmør

(Melk, soya)

315,-


Stekt Røye med syltet grønnsaker og Hollandaise

(Egg, fisk melk, sulfitt)

295,-


Marinerte lammekotelett (lime, chili og hvitløk)

serveres med ovnsbakte poteter, hvitløk og persillesmør

(Melk, soya, sulfitt)

305,-


Ukens hvite fisk etter tilgang,

serveres med grønnsaker, småpoteter og smørsaus

(Fisk, melk, selleri, sulfitt)

295,-


Snackfjøla med skinker og oster fra Norge

serveres med aioli, oliven og foccacia

(Hvete, egg, melk)

195,-


Skallreker med sitron, foccacia og aioli (500g reker)

(Hvete, skalldyr, egg, melk)

245,-


Dessert

Rabarbra crumble pai med vaniljeis og karamellsaus

(Hvete, egg, melk, mandler)

125,-


Sjokolademousse med mangosorbet, bær og hasselnøtter

(Egg, melk, soya, hasselnøtt, sulfitt)

140,-


Sitronterte med marengs og karamelisert hvit sjokolade

(Egg, melk og sulfitt)

135,-


Iskrem

Jordbær, sjokolade, vanilje, pistasj og peanøtt – karamell

Sorbet

Mango, pasjonsfrukt og bringebær

3 kuler: 115,-